Luo PDF

Koululaisille

Taitaja2014 – koe erilaiset ammatit livenä!

4558

Taitaja2014-tapahtuma tarjoaa oivallisen tilaisuuden nähdä ja kokea, millaisia eri ammatit ovat käytännössä. Pääset seuraamaan jännittävää kamppailua, kun Suomen parhaat ammattiin valmistuvat opiskelijat kisaavat oman alansa mestaruuksista. Tutustut monipuolisesti ammatilliseen koulutukseen ja saat tietoa koulutusvaihtoehdoista.

Helmi-maaliskuussa teemme Päijät-Hämeen peruskoulujen yläkouluissa ja lukiossa koulukiertueen, jolla esittelemme Taitaja2014-tapahtumaa ja sen hyödyntämistä ammatinvalinnanohjauksessa.

Yläkoululaisille ja lukiolaisille järjestämme ikioman VIP8-päivän ti 8.4.2014 aamupäivällä. Silloin tapahtuma-alueelle pääsevät yleisönä ainoastaan koululaisryhmät.

Opastetuilla opintopoluilla Taitaja2014-tapahtumassa voit tutustua juuri sinua kiinnostaviin ammatteihin. Valittavana on kuusi erilaista vaihtoehtoa.

Opintopolkuihin liittyy tehtäviä, joista osa tehdään ennen tapahtumassa vierailua, osa opintopolkujen yhteydessä ja osa tapahtumavierailun jälkeen

Uutuutena Taitaja2014-tapahtumassa ovat mobiilipolut. Niillä vierailija voi kulkea itsenäisesti ja hakea kunkin lajin kohdalla lisätietoa QR-koodin kautta omalle älypuhelimelleen tai tabletilleen.

 

Yhteistyössä

Sopo-logo-väri-nettiin