Luo PDF

VIP8-päivä yläkoululaisille ja lukiolaisille

Yläkoululaisille ja lukiolaisille järjestämme ikioman VIP8-päivän ti 8.4.2014 klo 8.30-12.00. Pääset seuraamaan jännittävää kamppailua, kun Suomen parhaat ammattiin valmistuvat opiskelijat kisaavat oman alansa mestaruuksista 44 ammatissa. Lisäksi nähdään kaksi näytöslajia, yksi ammattinäytös sekä neljä TaitajaPLUS-lajia erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Kilpailuolosuhteet ovat samanlaiset kuin oikealla työpaikalla.

VIP8-päivän aikana yläkoululaiset ja lukiolaiset pääsevät tutustumaan kilpailualueeseen opastetuilla opintopoluilla ja kokeilemaan taitojaan Tee perässä –toimintapisteissä. Lisäksi on mahdollista tutustua ammatteihin ja koulutusvaihtoehtoihin itsenäisesti kuljettavilla mobiilipolkuilla. Kilpailualue on varattu tiistaina aamupäivällä ainoastaan koululaisille, muut kisavieraat pääsevät sisälle vasta iltapäivällä.

Myös torstaina 10.4.2014 yläkoululaisten ja lukiolaisten ryhmät ovat tervetulleita Taitaja2014 tapahtumaan.

Päijät-Hämeen Koulutuskonsernin jäsenkuntien yläkoululaisille ja lukiolaisille ilmainen kuljetus VIP8-päivänä

Taitaja2014 järjestää kaikille Päijät-Hämeen yläkoulujen oppilaille ja lukion opiskelijoille kuljetuksen tapahtumaan VIP8-päivänä ti 8.4.2014(lukuun ottamatta niitä, joiden koulu on kävelymatkan päässä Lahden Urheilu- ja messukeskuksesta). 

Muut koululaisryhmät

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikkien muidenkin paikkakuntien koululaisryhmät. Kisapaikalle Lahden Urheilu- ja messukeskukseen on helppo saapua tilausajobusseilla. Lahden linja-autoasemalta on vain noin 10 minuutin kävelymatka Lahden Urheilu- ja messukeskukseen. Lahteen pääsee näppärästi myös junalla. Rautatieasemalta on noin 20 min kävelymatka tapahtumapaikalle.

Varaa opastetut opastetut opintopolut tästä