Luo PDF

Tapahtumainfo

Taitaja2014-suurtapahtuma 8.-10.4.2014 Lahdessa

4634

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma. Sen kilpailuihin osallistuu noin 400 opiskelijaa. Taitaja2014 järjestetään Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa ja sen vieressä sijaitsevissa Koulutuskeskus Salpauksen tiloissa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja sinne odotetaan noin 40 000 kävijää.

Ammattitaidon SM-kilpailu

Ammattitaidon SM-kilpailussa Taitajassa osaamista mitellään 44 alalla. Yleisö pääsee seuraamaan ammattiin opiskelevien nuorten kisaa ja samalla tutustumaan laajasti eri ura- ja koulutusvaihtoehtoihin. Tapahtuma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kohdata oman alansa tulevaisuuden huippuosaajat ja nuorille tilaisuuden kokea, millaisia eri ammatit ovat käytännössä.

Mukana kilpailussa on myös kymmeniä kansainvälisiä vierailijaosallistujia.

TaitajaPLUS ja Taitaja9

Taitaja-tapahtuman yhteydessä pidetään erityistä tukea tarvitsevien TaitajaPLUS-ammattitaitokilpailu. Siihen voivat osallistua kaikki ne, joille on oppilaitoksessa tehty henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma. Taitaja-tapahtumaan kuuluu myös peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille suunnattu leikkimielinen kädentaitojen joukkuekisa Taitaja9.

Taitaja2014 tapahtuman järjestää Koulutuskeskus Salpaus yhteistyökumppaneidensa kanssa. Lajijärjestelyissä on mukana kuusi muuta suomalaista ammatillista oppilaitosta ja satoja eri alojen yrityksiä. Tapahtuman taustaorganisaationa toimii Skills Finland ry.

Otathan huomioon, että tapahtuma-alue on savuton.

Yhteistyössä

lahden messut

unicef kaupunki Lahti nettiin

Isku rgb web

lamk