Luo PDF

Mediakeskus ja median akkreditointi

Toimittajat, kuvaajat ja muut Taitaja2014-tapahtumasta juttuja tekevät viestintäammattilaiset voivat akkreditoitua tapahtuman aikana kisatoimistossa, joka on Lahden Urheilu- ja messukeskuksen sisääntuloaulan yhteydessä.

Akkreditoitumalla saat käyttöösi VIP-kisapassin ja pääset käyttämään mediakeskusta E-hallin (Lahti Halli) pohjakerroksessa. Mediakeskuksesta saat Taitaja2014-infopaketin. Siellä on myös tarjolla työskentelytilaa, verkkoyhteys ja virvokkeita sekä käytettävissä yksi tietokone. Mediakeskusta emännöivät Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat.

Mediakeskus on avoinna
ti 8.4.2014 klo 8.30 -17.00
ke 9.4.2014 klo 8.30-17.30
to 10.4.2014 klo 8.30-14.00

Taitaja2014 tapahtuma-alueen kartta

Lahden kartta

Verkkosivujemme Viestintä-osiosta löydät infomateriaalia, aiemmin julkaistuja uutisia ja tiedotteita Taitaja2014-tapahtumasta sekä tärppilistan, johon on koottu tiivis infopaketti kilpailulajeittain. Kuvapankkimme kuvat ovat vapaasti käytettävissä.

Kuvaaminen julkisessa tapahtumassa on sallittua. Kilpailulajialueen aitojen sisäpuolelle EI kuitenkaan saa mennä, ellet ole sopinut siitä etukäteen ko. kilpailulajin lajivastaavan kanssa. Hoida kuvaus siten, ettet häiritse kilpailijoiden työskentelyä. Jos joku yksittäinen henkilö ilmaisee, että ei halua itseään kuvattavan, pyydämme kunnioittamaan hänen pyyntöään.

Liikennöinti- ja pysäköintiohjeet medialle

Lahden Urheilu- ja messukeskuksen välittömään läheisyyteen ei voi tapahtuma-aikana pysäköidä lainkaan. Median edustajat voivat kuitenkin tuoda esim. kuvauskaluston autolla B-hallin luo. Kun kalusto on purettu, auto tulee välittömästi ajaa pois tapahtuma-alueelta. Pysäköintiin ovat käytössä Lahden keskusta-alueen yleiset parkkipaikat.

Kerro alueen portilla liikenteen valvojille, että olet median edustaja ja tuomassa kalustoa paikalle, niin pääset hoitamaan asian.

Viestintävastaava auttaa ja opastaa tapahtuma-aikana

Kun tarvitset lisätietoa, apua tai opastusta tapahtuma-aikana tai ennen tapahtumaa ota yhteyttä:

Taitaja2014 markkinointi- ja viestintävastaava
Marjaana Keskitalo
puh. 044 7081470
marjaana.keskitalo@salpaus.fi