5 tapaa tehdä rahaa

Yksi asia jota jokaisen on hyvä aina välillä miettiä on se, että tuleeko omista tuloista varmasti käytettyä riittävä osa sijoituksiin sekä säästämiseen.

Tunnetusti tyylejä ja tapoja käyttää omat rahansa on aivan yhtä paljon kuin maailmassa ihmisiä.

Toinen saattaa tuhlata koko palkkansa viikossa, kun taas toinen voi kuluttaa palkastaan vain 20% ja laittaa loput säästöön.

Yksi asia on kuitenkin varmaa. Nämä asiat jotka nyt kerromme ovat vain muutamia vinkkejä. Jokaisen tulisikin aina itse luoda itselleen sopiva strategia sijoittamiseen sekä säästämiseen.

Säästä rahaa

Ensimmäinen askel sijoituksiin ja säästämiseen on yksinkertainen rahan säästäminen.

Jos olet täysin noviisi säästämisen kanssa voit aloittaa sen todella helposti. Voit esimerkiksi aina siirtää säästötilillesi euron siinä vaiheessa, kun ostat jotakin kortillasi. Voit esimerkiksi tehdä siirron kerran kuussa, ja laskea kätevästi tiliotteestasi maksujen määrän.

Toinen mahdollinen tapa voi olla se, että aina kun tilillesi tulee rahaa, siirrät tästä summasta esimerkiksi 5% säästötilillesi. Kun sinne aikanaan on kertynyt mukava summa varallisuutta, voi sitä käyttää investointeihin seuraavien vinkkien parissa.

Sijoita osakkeisiin

Jos olet säästänyt rahaa jo useamman kuukauden ajan voi sinulla mahdollisesti olla jo hieman ylimääräistä rahaa. Mutta mihin tämä raha sitten tulisi sijoittaa?

Luonnollisesti paras tapa juuri nyt sijoittaa rahaa on osakesäästötili. Sen avulla voit siirtää tilille jopa 50 000 euroa talletuksina.

Osakesäästötilin idea on yksinkertainen. Sen sisällä tehdyt myynnit sekä osingot ovat aina verovapaita. Tämä on loistava asia, koska se tulee avittamaan sinua siinä, että kerrytät korkoa korolle nopeammin.

Jos joutuisit maksamaan reilun 30% veron jokaisesta voittoa tuottaneesta kaupasta, ei se olisi säästämisen kannalta hyvä asia. Varsinkaan hoitoalan työntekijöillä ei ole varaa hävitä näin isoja osuuksia jokaisesta sijoituksesta.

Osta kryptoja

Jos haluat uhkapelata korkean riskin sijoituksilla, voivat eri kryptovaluutat olla loistava vaihtoehto.

Näihin valuuttoihin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella. On nimittäin erittäin mahdollista, että niiden arvo saattaa heitellä kymmeniä prosentteja tunnissa.

Siksi tämä sijoitustapa sopiikin vain sellaisiin sijoituksiin, jotka eivät vaikuta sinun normaaliin elämääsi millään tapaa, vaikka sijoituksen arvo tippuisikin nollaan.

Kokeile onneasi

Yksi tapa jolla voit nostaa sijoitettavaa kassaasi ovat uhkapelit. Vaikka uhkapelit ovatkin aina tappiollisia, voi erilaisten bonusten avulla saada ylimääräistä rahaa tililleen.

Esimerkiksi 300% tai 400% talletusbonuksen avulla voit saada itsellesi neljä tai viisikertaistetun talletuksen. Näin pääset kätevästi käyttämään sivuston tarjoamia bonuksia omien voittojen kerryttämistä varten.

Etenkin suurten talletusbonusten kannattaminen voi olla pitkässä juoksussa kannattavaa, mikäli niiden kierrätysvaatimus on läpäistävissä. Näitä tarjouksia ei kuitenkaan tule tarjolle kovin usein, joten koko strategiaansa ei kannata tukea talletusbonusten varaan.

Jatka työntekemistä

Vaikka taloudellinen riippumattomuus onkin jokaisen henkilön saavutettavissa, ei asian kanssa kannata kiirehtiä.

Yksi tärkeimmistä asioista onkin jatkaa kovan työn tekemistä. Tulet aina saamaan työstäsi palkkaa, jonka voit sitten myöhemmin käyttää uusiin sijoituksiin.

Näin varmistut siitä, että vaikka osakkeidesi arvo laskisi, tulet aina saamaan lisää käteistä uusien osakkeiden tai sjoitusten tekemistä varten.