Opiskelijan kannattaa suojata uusi iPhone 13 Pro –puhelimensa

Moni opiskelija tykkää pysyä teknologisen kehityksen mukana, sillä uudemmista laitteista on nykyään hyötyä opiskelussakin. Uuteen iPhone-laitteeseen ei kuitenkaan aina ole varaa, joten parasta olisi, jos jo omistettava laite pysyy hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.

Varsinkin iPhone-puhelimen näyttö hajoaa usein herkästi, mikäli puhelin tipahtaa vahingossa asfaltille. Tässä artikkelissa käydään läpi syitä, miksi opiskelijan on tärkeää suojata uusi iPhone 13 Pro –puhelimensa hyvillä suojakuorilla.

Puhelin on niin tärkeä osa nykypäivän arkea opiskelijana

Omasta puhelimestaan on hyvä pitää huolta nykyään, sillä niin monet arjen asioista hoidetaan älylaitteilla. Moni opiskelija on yhteydessä ystäviinsä ja perheeseensä puhelimensa avulla ja puhelimen kautta pysyy kärryillä maailman menossa, vaikka itse olisikin kiireinen.

Moni käyttää älypuhelintaan myös kameran sijasta ja puhelimen muistiin tallentuvat kaikki tärkeät muistot opiskelijaelämän ajalta. Samalla puhelin on monelle myös väline laskujen maksamiseen ja lippujen ostamiseen, joten laite helpottaa elämää käytännön asioissa. Nykyajan opiskelijan kalenterikin löytyy puhelimesta, sillä harvalla on aikaa päivittää paperista kalenteria.

Opiskelijana puhelin on tärkeä väline niin arjessa kuin vapaa-ajallakin ja on helpompi pysyä kärryillä opiskelujensa suhteen, kun on hyvin toimiva älypuhelin apunaan. Tämän takia on hyvä investoida hyviin suojakuoriin, jotta laitetta pystyy käyttämään mahdollisimman turvallisesti, eikä se hajoa, jos puhelin tipahtaakin maahan, kun juoksee kiireessä junaan tai bussiin.

Erilaiset suojakuoret suojaavat erilaisilta kolhuilta

Riippuen siitä, millainen älypuhelimen käyttäjä on, kannattaa valita joko jykevämmät tai heikommat suojakuoret. Jos on esimerkiksi yleensä hyvin huolimaton tavaroidensa kanssa ja harrastaa opiskelun rinnalla myös extreme-urheilua, ovat vahvemmat suojakuoret todennäköisesti parempi valinta. Lisäksi voi ostaa erillisen lasisen näyttöpanssarin, jonka ansiosta puhelimen näyttö pysyy ehjänä. Näin laite ei hajoa kovassakaan käytössä.

Toisaalta jos yleensä pitää hyvää huolta tavaroistaan, eikä esimerkiksi juhli joka viikonloppu, jonka yhteydessä puhelimensa saattaa tiputtaa useaan otteeseen, toimivat tavalliset suojakuoret aivan loistavasti.

Opiskelijan on hyvä pitää huolta tavaroistaan myös rahan säästämisen kannalta

Kun on opiskelija, joutuu usein säästämään menoissaan, eikä uutta puhelinta pysty ostamaan joka kuukausi. Tämän takia on hyvä idea ostaa suojakuoret, joiden ansiosta laitteen käyttöikää voi pidentää huomattavasti.

Esimerkiksi iPhone 13 Pro puhelimen kuoret eivät ole edes kalliita, jos vertaa niiden hintaa iPhone-laitteen korjauksen hintaan. Suojakuoret auttavat siis sinua pysymään opiskelijabudjetissasi ja uuden puhelimen ostamisen sijaan voi säästöjään käyttää esimerkiksi opiskeluvaihtoon ulkomailla.

Suojakuoret suojaavat puhelinta vauhdikkaassa opiskelijaelämässä

Vaikka kaikki opiskelijat eivät elä villiä opiskelijaelämää, joka täyttyy uusista opiskelijakavereista ja juhlista, on monen opiskelijan elämä täynnä jatkuvia menoja. Kun elää aktiivista elämää, ei välttämättä muista aina pitää hyvää huolta digilaitteistaan ja aina sattuu vahinkoja. On yleistä, että puhelin esimerkiksi tippuu taskusta, kun pyöräilee tai juoksee kiireessä, joten suojakuoret ovat tässä tilanteessa todellinen pelastaja.

Opiskelijaelämä voi olla elämän parasta aikaa, jossa kaikki on vielä uutta ja koko elämä on vasta edessäpäin. Nykyajan kiireisessä maailmassa älypuhelin on lähes välttämätön väline, joka helpottaa opiskelijan elämää huomattavasti.

Jos laite siis pysyy ehjänä suojakuorien ansiosta, ei opiskelijana tarvitse huolehtia uuden puhelimen ostamisen takia, tai että jää paitsi kaveriensa menoista, koska ei pysty olemaan heihin yhteydessä sosiaalisen median kautta.

Varsinkin, jos on käyttänyt ison summan rahaa uuden iPhone-puhelimen ostamiseen, haluaa varmasti, että laitetta pystyy käyttämään pidempäänkin. Kun aikoinaan Nokia-puhelin pysyi ehjänä missä tahansa olosuhteissa, niin nykyään opiskelijan on tärkeää ostaa puhelimelleen hyvät suojakuoret, vaikka se olisikin pieni lisäkulu opiskelijabudjetissa.